12 juli 2024

Kermis 2023

Het tweede weekend van juli staat weer voor de deur, en dat betekent maar één ding: Oerse Kermis 2023!

Zaterdagmiddag om 16:30 uur is de opening bij de Schuttersmast. Op zaterdagavond zullen we er ongetwijfeld weer een fantastische eerste kermisavond van maken. Na een jaar lang wachten zijn we namelijk wel weer toe aan een goed Oers feestje. Hoe we dat gaan doen? Hartstikke fout natuurlijk, en wel 4 uur lang! Maak je klaar voor gezelligheid vanaf de eerste minuut en pijnlijke voeten van het dansen, in de laatste minuut: Q-Music komt weer terug naar Oer!

Zondagochtend starten we om 09:30 met de Schuttersviering in de feesttent, met aansluitend een koffietafel voor werkende leden, jeugd in opleiding en overige genodigden. Vanaf 14:00 uur gaat de tent open en hebben we een fantastische line-up klaar staan met Marco Schuitmaker, DJ Otto Wunderbar en de Lawineboys.

De maandag staat voornamelijk in het teken van het Koningsschieten, en natuurlijk blijft de vraag dan elk jaar: Wie mag zich komend jaar het Koningspaar noemen van Schutterij ” De Eendracht” ?

Dinsdag om 11:00 uur starten we met verschillende schietactiviteiten. In de tuin van de buren gaan de dames vogelknuppelen. Op ons eigen terrein kan de jeugd schieten voor de titel Jeugdkoning(in), en kunnen de volwassenen belschieten en kruisboogschieten. Om 16:00 volgt dan de prijsuitreiking en ’s avonds sluiten we de kermis af met een vuurwerkshow.

Het volledige programma is te zien op onze kermispagina. Die is te vinden onder: Kermis > Programma Oerse Kermis 2023. Ook is het volledige programma te vinden als de QR-code wordt gescand op onze kermisposter, die op vele verschillende plekken te vinden is.

Oerse Kermis 2023; 8-9-10-11 juli 2023, daar moet je bij zijn!

ALLE DAGEN VRIJ ENTREE!!